case la cheie


Ce inseamna case la cheie


Conceptul de casa la cheie reprezinta o casa la rosu la care se adauga diverse lucrari de definitivare cum ar fi:
  • Instalatii, finisaje exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare)
  • Finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi)
  • Structura acoperisului (sarpanta) pe care se monteaza ulterior invelitoarea

etapele constructiei sau componentele unei case jpeg


Aceste lucrari au mare importanta in exploatarea constructiei de catre dumneavoastra, depinzand in mare parte de calitatea materialelor cat si a specialistilor nostri ce vor executa aceste operatiuni conform standartelor in vigoare.
Pentru orice lucrare executata de catre firma Dinamic Construct se asigura garantie conform prevederilor legale.

Deoarece acordam o deosebita importanta acestui aspect, tratam cu seriozitate fiecare lucrare in parte indiferent cat este de mica, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata. Recomandam beneficiarilor materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe folosirea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie  si constatarea calitatii lor.

Colaborand cu Dinamic Construct veti obtine cele mai bune rezultate: termenul de realizare prevazut in contract, calitatea dorita la preturi competitive, informare constanta despre orice faza a lucrarii pe care noi o efectuam conform proiectului. In timpul constructiei unei case la cheie vom garanta prezenta unui unui RTE - responsabil cu executia  (la realizarea structurii de rezistenta si realizarea finisajelor).

Avantaje contructie casa la cheieAvantajele constructiei casei la cheie sunt multiple. Apeland la varianta de casa la cheie veti scapa de grija efectuarii racordurilor la curent, gaze, canalizare si de grija realizarii instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Dinamic Construct are o experienta vasta in constructia de case la cheie, iar echipa noastra va ofera siguranta unei bune executii, scapandu-va de povara amenajarilor interioare. Clientii care vor apela la oferta noastra de case la cheie, vor avea satisfactia unei locuinte la standarde de calitate ridicate cat si a garantiei oferite de catre Dinamic Cosntruct. Casa la cheie este complet finalizata, tot ce aveti de facut este sa o mobilati si va puteti muta.