case la rosu


Ce inseamna case la rosu


Constructie casa la rosu inseamana executarea urmatoarelor faze:
  • Realizarea infrastructurii (subsol, fundatie)
  • Realizarea suprastructurii (pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee)
  • Structura acoperisului (sarpanta) pe care se monteaza ulterior invelitoarea


Casa la rosu nu include partea de instalatii (cabluri electrice, tevi de apa/ gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.

Firma Dinamic Construct executa case la rosu la termene stabilite prin contracte de prestari servicii (intre Dinamic Constructi si  beneficiar), timpul mediu de realizare al unei case la rosu situandu-se de regula intre 1 luna - 3 luni  in functie de conditiile atmosferice si alti factori exeterni.

Construriea unei case la rosu trebue sa se execute conform proiectului autorizat de toate organele competente.

Recomandarea noastra este sa nu faceti rabat la calitatea materialelor si sa respectati intocmai proiectele unei case la rosu, de asta depinzand siguranta dumneavostra,  a copiilor si a celor dragi care locuiesc intr-o asemenea casa. Nu va sfatuim sa economisiti bani in constructia unei case la rosu. Propunem mai bine sa  economisiti la calitatea si modelul usilor, finisajelor sau orice altceva, dar nu la partea de structura.

Avantajele contructiei casei la rosu.
Unul dintre aceste avantajele casei la rosu, fie case pe pamant sau apartamente in bloc, este pretul mai mic cu aproximativ 30 - 35%, comparativ cu cel al unei locuinte finisate. Pretul redus al unei case cumparate in aceasta faza, poate fi si cu 30% mai mic decat in cazul unei case la cheie, iar constructia este finalizata intr-un timp mult mai scurt. Costul unei case la rosu ajunge in jurul sumei de 25.000 euro.