constructii


Tipuri de servicii

Dinamic Construct detine un portofoliu generos, cu o gama larga de lucrari in domeniul constructiilor. Lucrarile sunt variate, pornind de la case la rosu, case la cheie, blocuri de locuinte, termoizolatii a multor blocuri din Bucuresti cat si in afara Bucurestiului, statii de epurare si sfarsind cu hale metalice si pardoseli.


Constructii case la rosu

Firma Dinamic Construct executa case la rosu la termene stabilite prin contracte de prestari servicii (intre Dinamic Constructi si beneficiar), timpul mediu de realizare al unei case la rosu situandu-se de regula intre 1 luna - 3 luni in functie de conditiile atmosferice si alti factori exeterni.


Constructii case la cheie

Conceptul de casa la cheie reprezinta o casa la rosu la care se adauga diverse lucrari de definitivare cum ar fi: instalatii, finisaje exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare), finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi), instalatii sanitare (chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie/baie, racorduri), instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri), instalatii electrice (trasee electrice, prize, intrerupatoare, tablou electric, corpuri iluminat).


Constructii blocuri

Dinamic Construct detine toata logistica, inclusiv echipa de profesionisti pentru constructie blocuri de locuinte


Structuri

Structura de rezistenta reprezinta una din cele mai importante etape ale constructiei, astfel ca se recomanda folosirea tipului de material specific constructiei, deoarece de acest lucru depinde siguranta celor care vor locui in imobil


Preturi